Bildspel
Lyckat!?

Har ju fått sälja båda mina resväskor som jag hade ute på Blocket.se, men så igår ringde han som jag sålt den lilla svarta resväskan till.

Du, jag hittade ett pass i väskan..

Givetvis..jag hade lagt pass och passväska i resväskan och det blev ganska snabbt om när han kom och hämtade den, väntade själv på skjuts till stugan då.

Självklart så bor dom i Vindeln..så inte direkt bara så att svänga om och hämta det.

Men vi kom överens att han skulle höra av sig om han skulle in till stan och behöver jag det tidigare så får det bli via post.


Hemstäd

Idag var jag på ett nytt hemstäd och världens gulligaste gumma var det! sa till mig när jag dammsugade att:
"nu är det kaffepaus" men då jag inte dricker kaffe så fick det bli vatten istället, sen bjöd hon på hemmabakad äppelpaj också. Sen innan jag gick gav hon mig ett äpple också.

Men det bästa av allt var att hon verkligen uppskattade det jag gjorde för henne. Hon var så glad, sa att hon fick som en ny lägenhet. Skulle ringa till chefen och berätta så duktig jag var.

Man blir så glad då man får höra sånt :) gjorde min dag faktiskt.

Resten av dagen jobbade jag med Noonshine, vi hade en sån där kul dag då vi mest bara skrattar och diskuterar olika grejer.


Gött mos!

Mandelpotatis med Småländsk sylta mosat med en klick Lätt & Lagom. Mums! :D
Dagens middags tips om än lite sent.


Menlösa mannen

idag ringde jag chefen och frågade om det fanns mer jobb och då hänvisade han mig till ett flyttstäd så jag åkte dit. Just innan jag ska gå in så kollar jag på ordern och då ser jag att det är lägenheten där den menlösa mannen bodde. Så då har han alltså flyttat.  

I sommar så var jag där och gjorde ett hemstäd och hjälpte honom att slänga massa skrot. Tyckte så synd om honom eftersom han var så menlös. Han var utbränd så hade som helt tappat begreppet.

Men han har det säkert bättre någon annanstans.

Men det är som underligt det där på något sätt. Att först vara och städa hans lägenhet och sedan vara där och städa ut den..


Tunikor

Idag efter jobbet så drog jag ner på stan och köpte 2 tunikor på Gina Tricot.

Känner att jag behöver lite färg i min garderob nu när jag är svarthårig och min garderob är mest svart och vit :P

Sen var jag på Skopunkten och provade ut svarta boots, skulle behöva nya.
Hittade även en jättesnygg retro klockaLagerhaus som jag blev jättesugen på + ram i retrodesign.
Men fick bli en annan gång. Ett spel som heter Förfesten fanns det också där som jag var sugen på att köpa.
25 % på märkesunderkläder på Twilfit också, överallt grejer som ropar köp mig! :D
önskar man kunde köpa allt, men får hålla sig lite i skinnet ibland. Får avvakta tills mobilen är såld.

Träffade Mia och hennes mamma Cristina på väg hem också, passade på att fråga om jag skulle få hyra garaget i helgen och det lät lovande :)

om Johan från Vilhelmina kommer i helgen så har vi planerat att fixa lite med bilen och skulle det regna så kan det ju vara skönt att vara i ett garage.
Tunikor 149 kr Gina Tricot

Mormon besök

Jag fick besök av 2 st Mormoner ikväll. Dom var på missionresa i Sverige och var ursprungligen från USA.

Dom var väldigt trevliga, fast jag mest pratade om annat + att jag stog i nattskjortan :P men fick en bok iaf, har för mig att jag sett någon dokumentär förut om mormoner för länge sen så kommer ihåg litegrann.  

Mormoner: får ha flera fruar, men inte ha sex innan äktenskap. Abort ej tillåtet, (kanske under vissa omständigheter det vet jag inte), festa eller vara dyngrak var inget som dom utövade.

Men röstar gör dom. Fick reda på för någon vecka sen att Jehovas Vittnen inte röstar.
(Där har vi en stor tårtbit av "soffliggarna") hahahah

 

Stugan

Hemkommen från stugan. Varit trevligt, men det är som skönt att komma hem till stan ändå :)

Dom hade målat i hallen osv och gjort det fint! våran stuga är väldigt havsinspirerad med tex måsar på gardinerna och tavlor med knopar osv.

Nu ska jag iväg och träna en sväng och senare idag ska jag åka till Ersboda och köpa en instruktions/mekbok till bilen som jag hittade på Blocket.se för 150 kr.


P3 är tillbaka! :D

yes nu är P3 tillbaka, sitter och lyssnar på Tracks och bara myser :)

Sommar P3 är inte alls samma sak som vanliga P3, så det känns skönt att det vanliga är tillbaka.


Stugsista

ikväll blir det stugsista ute i Näsudden som det heter där vår stuga ligger. Blir säkert trevligt :)
ska nog få åka med mina kusiner senare idag.  

Gårdagskvällen

Schau & Tove kom och plockade upp mig sen drog vi på Media Markt en sväng. Tove skulle kolla på en kamera, själv kollade jag lite på mobiler :) men är faktiskt väldigt sugen på att köpa samma som Vic har, gillade den skarpt! måste fråga henne då hon kommer hem vad den heter. Men frågan om när jag kommer köpa den får vi se om.

Vi såg Nyckeln till frihet igår, den var jättebra! sen var dom så snälla så jag fick skjuts hem.


Gör mig lycklig nu, gör mig lycklig igen

Jag önskar jag också kunde få säga det någon gång. Att jag är lycklig. Känns som att idag skrev alla om hur lyckliga och glada de var och jag känner bara problemen hopa sig över mig och att livet är bara en enda smörja av val och problemställningar, men mest är jag nog bara avundsjuk.

Jag är den första att säga att jag är glad för andras skull, att de får vara så lyckliga och glada, så det är inte det det hänger på, jag önskar bara att det skulle vara min tur någon gång.

Önskar jag någon gång kunde vara helt nöjd. Hela tiden vill jag ha mer och sen hatar jag att jag byggt upp för mig själv att man inte kan vara nöjd eller lycklig och vara själv. Att man måste vara tillsammans med någon för att vara det. Men egentligen är det kanske inte så konstigt att det är så eftersom rent biologiskt så är det ju meningen med livet " att hitta någon att föröka sig med". Nu var det iofs ett tag sen jag var tillsammans med någon, men som jag minns det så var jag faktiskt som lycklig då eller iaf väldigt glad och kanske t.o.m som nöjd.

Samtidigt har jag rätt mycket på senaste sett att vara 2 inte alltid behöver betyda att man är så lycklig.
Men då jag byggt upp den bilden så kan jag som inte se att jag inte skulle vara lycklig om jag var just 2 istället för 1. Ibland då någon bråkat eller gjort något dumt mot sin flick-/pojkvän så frågar dom om det verkligen är det jag vill ha. Och ja det är det, hellre att kunna bråka med någon ibland än att sitta själv i sin lägenhet hela tiden. 
Sen hoppas jag väl att när jag träffar någon att vi inte ska bråka så mycket, men ni förstår poängen.

Jag har egentligen inga större problem att vara själv, jag går och tränar själv och mycket annat. Ibland är det skönt att göra grejer själv som tex shopping då man kan stå och fundera hur länge som helst. Fast då skulle det kanske ha gått snabbare om man hade ett smakråd förstås, allt är relativt.
 
Det är mest bara att det är så tråkigt att man måste göra allt själv "fast ska man ha något gjort så ska man ju göra det själv" men det är inte alltid "ensam är stark", ibland klara man inte alla grejer själv.
Sen är det ju inte alltid ens kompisar har tid för en heller så då kan det bli väldigt ensamt. 


En sak som jag stör mig på eller avundas på är när man frågar någon som har flick-/pojkvän om man ska göra något i helgen och dom säger; jag ska bara kolla med ...först. Ibland tänker jag bara kan man bara inte svara för sig själv eller säga ja eller nej utan att behöva kolla med någon annan?! samtidigt så är det ju så att är man med någon så kan man kanske inte bara tänka på sig själv och kanske därför måste fråga den andre också.Känns som att man inte skulle vara lika beroende av att ens kompisar alltid kunde umgås med en på helgerna om man hade någon.

Jag är jätterädd för att någon ska tycka att jag är klängig eller umgängeskåt samtidigt som jag inte vill vara själv. Jag har så fina vänner, men mitt kompissjälvförtroende är ibland inte så bra.

På veckan är det inte så farligt att vara själv iaf om man jobbar mycket, det är värre på helgerna. En hel helg hemma själv kan jag tycka är så ledsamt att jag bara vill gråta, även om det händer och jag på sätt och vis klarar det. Men det är inget jag tycker om och ofta blir jag väldigt nere av det.

Det här är inget tyck synd om mig, medömkan eller ge skuldkänslor inlägg, utan bara ett rakt och ärligt inlägg hur det kan vara att vara en 22-årig singel.

I sommar gick jag ut med inställningen; i sommar ska jag ha kul och det har jag sannerligen haft! jag var så less på besvikelser + att jag tänkte att om jag åker till Norge så var det ju ingen vidare idé att försöka inleda något med någon just nu.

Men man kan ju inte fly från sina känslor och innerst inne vill jag ju inget hellre än att träffa någon bra som man kan bli kär i och som kan bli kär i mig.


"Let's go all the way tonight

No regrets, just love

We can dance until we die

You and I will be young forever"

Katy Perry- teenage dream


[Mats Ronander- gör mig lycklig nu]

Filmkväll

Så ser kvällens plan ut; Filmkväll hemma hos Tove & Schau :)

Schau
hade köpt 2 nya Bluray filmer så det blir nice! hade inte sett någon av dom.

Köpte Onion rings Sourcream & onion idag som jag ska ta med mig, inte smakat dom förut så det ska bli intressant!


Auktion

yes nu har jag startat min första Tradera auktion!

Nokia C5 som jag lagt ut för att sälja.

Håller tummarna för att den ska bli såld!http://www.tradera.com/Nokia-C5-olast-auktion_260104_117472696

Mekonomen & Auto parts

varit en flitigt gäst på Mekonomen & Autoparts senaste dagarna ;P

idag så hade jag med mig lampor som jag skruvat ut ur bilen så nu har jag lagt in en beställning :)

Fanns tyvärr inte alla som jag ville ha och inte heller Auto parts eller Laitis hade så ska sätta mig på internet och surfa runt för att försöka få tag i dom sista.


Min platschef

Min platschef han är lite rolig och underlig.

Idag hade jag ett hemstäd då man ska vara 2 och som min platschef vetat om sen länge. Just därför vi skulle vara 2 så skulle jag ta med mig en ny tjej och introducera henne för hemstäd eftersom dom behöver någon som kan ta över när eller om jag åker iväg. Eftersom jag aldrig träffat denna person eller fått något nr till henne så ligger ju ansvaret på min platschef att kontakta och förbereda henne.

Ringer min platschef efter jag gjort klart morgonbutiken kl är då ca 09.00 och frågar efter henne och då hade han glömt bort det, men säger att han ska ringa den här tjejen och höra om hon kan komma. Dessvärre så visar det sig att hon är i Vännäs, så fick boka om hemstädet.

Men även om han inte har så särskilt bra framförhållning eller kan vara lite disträ så tycker jag som ändå om honom. Han går väldigt bra att prata med och vi kommer bra överens.

Sen har han/firman fått en ny bil också!

Mitsubishi outlander; feeeeeeeeet nice bil!Vad gör vi, nu kör vi

Här kommer egentagna bilder på mina tatueringar! :D var lite svårt att ta själv, men det gick till slut.
Vänster öraLängs ryggrad

[Dj Mangoo feat Deadline- fanta & rosé]

Älskar du mig- Sven Ingvars

An någon anledning har jag gått och nynnat på den låten halva dagen.

Men den är väldigt fin och jag tycker den är bra så klagar väl egentligen inte :) lite lustigt bara.


Jakten på bilbelysningen

Idag har jag varit på bilbelysning jakt! hade en lista på alla lampor som finns i bilen uppskrivna på en lista som jag hade med mig. Skulle kolla upp vart jag kunde köpa lamporna osv så började med Biltema, sen Mekonomen och sen en snabbis förbi Auto parts. Har en ganska bra hum nu vart jag kan få tag i allt, mest troligt kommer jag nog gå till Mekonomen och be dom beställa hem därför då får jag alla dioderna/lamporna på ett och samma ställe.

Sen när jag kom hem så började jag skruva i bilen för att se vad billamporna verkligen hette och det var faktiskt inte så svårt! rätt nöjd över hur mycket man kan om man bara provar sig fram. Eftersom den här listan som jag hade kanske inte riktigt stämde överens överallt, en del tveksamheter. Men då var den ju taget från ett forum också.

Har bestämt mig för att satsa på blå innerbelysning i klocka, under nyckelvred och instrumentpanelen (den lyckades jag tyvärr inte få bort, vågade inte riktigt slita hur som helst heller)

Sen satsa på dioder på bak/bromsljusen.

Kommer nog bli nice! :)"Kan vi göra en deal att du bara gör på bakljusen/bromsljusen och inte gör en slinga därfram?"

En kille på Bilprovningen som jag svepte förbi (ligger brevid alla ovan nämnda affärer) och frågade om hur lagligt det är att göra det jag vill göra.
Dom tycker inte det är helt ok att göra slingor därfram eller att dom tillverkar bilar med det, så jag tror jag ska gå dom tillmötes och inte göra det.

I wanna celebrate and live my life, saying ayo, baby let's go

Bara därför den låten är så sjukt bra och för att det är löning idag och för att jag och Annelie tatuerade oss i lördags och för att det är vår låt och för att jag och Ingelo dansade röven av oss i Rodos till den :D[Taio Cruz- dynamite]

Klirr i kassan

Igår skulle jag egentligen ha gjort ett hemstäd, men då visade det sig att dom inte var hemma och även om jag visste vart nyckeln var så tordes jag som inte gå in. Förra veckan blev inställd då dom var sjuka, så åkte hem och sov istället.

Efter ca 2 timmar så ringer hon och ber så mycket om ursäkt för att hon glömde ringa och säga att dom inte skulle vara hemma och att jag kunde gå in ändå. Som tur var så kunde jag idag istället.

När jag kommer dit så ligger det en pappersbit på bordet till mig och brevid den 200 kr! :D
"som jag kunde använda till lunch på stan eller dyl :)"

Så himla snällt! ska användas till något trevligt, mest troligt blir det bilgrejer.


 
Sexställningar

Hehe hittade en sida på internet via http://eroooticaaa.blogg.se som heter http://sexinfo101.com 

Om man klickar på All sex positions till vänster så finns det 100 videor med sexställningar att ta del av ;)

(Ej riktiga personer, The Sims liknande gubbar)

Kan vara bra att kika på om man vill prova något nytt eller för annan orsak.

Det var dagens tips! haha

BRISMin skoltid var till största delen dålig, något som jag mått väldigt dåligt över under och efter min skoltid.

Jag gick till en samtalsterapeut för något år sen och det är nog det bästa jag någonsin gjort för mig själv!

Jag brukar säga att jag fick som ett nytt liv eller ska man säga ett lättare liv. Jag gick och bar så mycket inombords som tyngde ner mig och låg i vägen för mig.

Så för mig funkade det verkligen att få prata ut om det och inte behöva tiga och bära det inombords.

Idag lever jag mitt liv bättre, jag accepterar det som hände mig även om jag hade önskat att det hade varit annorlunda, men jag låter det inte styra mitt liv. På något sätt har man nog förlåtit sig själv och dom andra.

Mest av allt så är jag inte lika rädd längre och idag kan jag säga att jag mår mycket bättre än förut.Nu vill jag uppmana alla er andra som känner igen sig eller stöder denna kampanj att gå in på denna sida för vidare info:

http://bris.blogg.se/


Katy Perry- Teenage dream

You think I'm pretty
Without any make-up on
You think I'm funny
When I tell the puch line wrong
I know you get me
So I'll let my walls come down, down

Before you met me
I was a wreck
But things were kinda heavy
You brought me to life
Now every February
You'll be my valentine, valentine

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

We drove to Cali
And got drunk on the beach
Got a motel and
Built a fort out of sheets
I finally found you
My missing puzzle piece
I'm complete

Let's go all the way tonight
No regrets, just love
We can dance until we die
You and I
We'll be young forever

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back

I might get your heart racing
In my skin-tight jeans
Be your teenage dream tonight

Let you put your hands on me
In my skin-tight jeans
Be your teenage dream tonight

You make me
Feel like
I'm living a Teenage Dream
The way you turn me on
I can't sleep
Let's runaway
And don't ever look back
Don't ever look back

My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real
So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look backHemma i stan

Tillbaka i Umeå.

Haft en toppen helg i Lycksele! :) alltid lika kul att vara där och hälsa på.

Igår efter tatueringarna så åkte vi och handlade kroketter och fläskkarré och åt till middag.
Sen gjorde vi bål med fruktsoda och hallon.

Sen drog vi på förfest vid djurparken och senare blev det öltält på stan.

Idag såsade vi mest hemma hos Annelie & Elin, såg Inglorious Basterds som var superbra! :D sen blev det en sväng till Dollar ofc och sen åt vi middag hemma hos deras föräldrar.På fredagen hade jag, Annelie, Elin & Madde tjejkväll med filmerna
Valentines day och The men who stare at goats.
Helt ok eller funkar filmer.

Märkta för livet

igår märkte jag och Annelie oss för livet. Dvs vi tatuerade oss! :D

Jag gjorde 2 stycken tatueringar och Annelie 1.
Summan blev för mig 400 kr respektive 300 kr.

Jag ska fixa bilder på tatueringarna senare.

Det gjorde faktiskt inte så ont att tatuera sig måste jag säga, det svider litegrann bara. Eller vissa streck gjorde väl ondare än andra osv. Den jag gjorde bakom örat gjorde faktiskt mindre än än den jag gjorde på ryggraden.

Men nu ska jag ta och åka iväg till Ica Maxi nu och handla. Sen ska jag försöka ta hem firmabilen.
Lycksele baby!

Snart färdig för dagen och då blir det hem och göra sig i ordning för en Lycksele weekend! :D ska bli så kul!
ikväll blir det tjejkväll hemma hos Annelie & Elin, lördag tatuerar jag mig och senare blir det fest med
en dag på stan (arrangemang)
Kan inte bli annat än awesome! :)

Falukorv reklamen uppdatering

På måndag är falukorv det bästa man kan få,
på tisdag är det falukorv jag tror att jag tar två,
på onsdag och torsdag vår favorit korv då vill jag ha falukorv,
på fre är det falukorv, på lördag är det falukorv, på söndag är det falukorv,
på måndag är det falukorv,
på tisdag är det falukorv.
Då vill jag ha falukorv.


Tillägg på att-göra-lista/ önskelista bil

Listan blir bara längre och längre ju mer forum och inlägg jag läser... :D

* Inredning/ allt elektiskt i blått diod ljus
(sjukt snyggt! en kille på forumet som gjort om hela bilens inredning i blått)

* Framrutestreamer

* Bakrutestreamer/loggo

*Kopiera upp en till nyckel (endast 1 nyckel totalt just nu)

*Kjolpaket (en kille som gjuter dom på 300power.com för ca 2000 kr/st)


Forum

http://www.300power.com

Forum för alla bilägare till Volvos 300-serie, fick tips om den från Flashback

Forum är guld! :D


Respons

Fått positiv respons om Falukorv-reklamen som jag skrev om igår, fler än jag som letar efter text och ljudklipp.

Måtte någon vänlig själ lägga ut det på Youtube snart! :D

Falukorv reklamen

På måndag är falukorv det bästa man kan få, på tisdag är det falukorv jag tror att jag tar två, på onsdag är det falukorv, på torsdag är det falukorv, på fre är det falukorv, på lördag är det falukorv, på söndag är det falukorv, på måndag är det falukorv, på tisdag är det falukorv. Ja, då vill jag ha falukorv.


Playlist

Dynamite- Taio Cruz

Seglaren- Monty

Love the way you lie- Eminem feat Rihanna

Ismael- Kent

Hang with me- Robyn

Standing where you left me- Erik Hassle

Te amo- Rihanna

We no speak amerikano- Yolanda be cool feat D-cup

Naturally- Selena Gomez

One- Swedish house mafia

Rose colored glases- Kelly Rowland

Take me back- Taio Cruz

Gamla Ullevi- Kent

Higher- Taio Cruz

Teenage dream- Katy Perry (Finns inte på Spotify än tyvärr)

Drops of Jupiter- Train (gammal)

Bil önskelista

Om jag hade pengar som gräs:

Lacka om bilen

Köpa nya fälgar


Olfar

En liten älgkalv som mest troligt förlorat eller blivit övergiven av sin mamma i Lycksele sökte sig till Sveaskog som var och avverkade där han höll till. La sig och vilade vid skogsmaskinerna dagligen under en period, så till slut fick Lycksele djurpark komma och hämta honom.

Sveaskog som döpte honom, tycker det var ett väldigt sött namn! :)

Mer att läsa om Olfar:

http://www.vk.se/Article.jsp?article=370129


It just keep coming

http://www.vk.se/Article.jsp?article=370052

Umeå är den 18:e snabbaste staden i världen när det gäller bredband.

Jag älskar Sverige!

Nytt löshår

idag kom mitt nya löshår! 2 clips bitar så nu komemr mitt hår bli jättetjockt! kommer säkert bli superfint och smälta in bra med mitt egna då det också är väldigt tjockt.

Tror jag ska ta och sätta mig ner redan nu och sy dit clipsen :D


På tal om falukorv..

Kan inte låta bli att ligga och le lite finurligt när dom kör falukorv-reklamen på radion.. ;) får mig att osökt tänka på korv...hahah
Återkommer när jag hittar texten eller hör den på radion igen.Nån mer som tycker det är skönt med en falukorv i musen?

Haha googlade för att försöka hitta falukorvreklam texten och hittade detta på FAMILJELIV.SE-forum.

En gång var jag sugen på att prova nått större än min vanliga dildo så i köket hittade jag en falukorv, kan ärligt säga att jag aldrig är utan falukorv hemma igen! GUD SÅ SKÖNT!!!! Fler som provat?

 1. Salami borde väl funka också? Den äkta hårda tjocka varianten? Fast bara för dem som tycker om vitlök. Bara ett tips TS, om du gillar vitlök alltså.
  Fast äkta salami är rätt dyrt iofs. Oekonomiskt.
 2. Har inte läst tråden... Men spontant tänker jag... är det inte lite kallt....?


  Hmm,, att köra den i micron,,,
  så att den blir kropps tempererad, eller ngt varmare,,,
  tjaa,, om du inte redan provat???

  Men salami!! ajj, den är ju som ett grovt sandpapper, var försiktig med lilla musen.
  "ler"
 3. Jag måste säga att det lät riktigt häftigt med falukorv...

  Jag har en fetish för nyk*ullade musar..

  Just att det är uttöjt och så himla välkomnande....

  Grr.... sexigt värre!
 4. Ha ha ha självklart inte!
  jag undrar varför detta är så jävla självklart. jag menar, är det inte nån sorts pappersplast runt korven? eller tar du av den? varför slänga en god falukorv?
  jag körde upp en gurka i ett ex, samma kväll hade vi den i salladen.
 5. Ja men jag vill inte äta upp någonting som varit inne i mig, känns väldigt äckligt! 
 6. Nej fan är nog lite för tjock och stort. Sen förstör jag inte gärna min mat men du kanske äter det sen ändå?
 7.  Nej fan är nog lite för tjock och stort. Sen förstör jag inte gärna min mat men du kanske äter det sen ändå?
  i smyg då :) ;),,,, haha,,,,
 8. ÄLSKAR falukorvar! Sååå skönt! Och sånna häääärliga orgasmer man får! Ojojoj!
  I'm in love ;)
 9. mus har jag inte, men en faluring upp i baken fyller ut mig skönt och då den är böjd så når den prostatan också. men använder den inte till mat utan grannens hund får mumsa på den, hehhehhehhee

To Ingelo

Jag vill ha blommig falukorv

 

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma.

Nåt annat vill jag inte ha.

Jag hatar tomaten och fisken och spenaten

och plättarna med lingonsylt.

Fläsk - har vi för ofta.

Lamm - smakar som kofta.

Biff med lök är riktigt läbbigt.

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma.

Nåt annat vill jag inte ha.

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma.

Nåt annat vill jag inte ha.

Nä aldrig jag äter mer rotmos och potäter

och isterband och kalvkotlett.

Pytt - det är för pyttigt.

Mjölk - det är för nyttigt.

Knäckebröd för hårt att tugga.

Jag vill ha blommig falukorv till lunch mamma.

Nåt annat vill jag inte ha.Bronspeng

Sverige är det 3:e bästa landet i världen att bo i! :D hörde jag idag på P3 Nyheter.

Couldn't agree more.


Intervju

Wie jag har fått ett mail idag om att få komma på intervju i Oslo på ett jobb som lagermedarbetare! :D

Däremot så ska jag försöka ordna så att det blir via telefon istället, blir ju rätt dyrt att åka dit för en intervju.

Kollade Norwegian.se för flygresor och det kostar enkel väg mellan 750 - 1200 kr från Umeå
(byte i Sthlm)

Kanske den här dagen inte blir helt skit ändå* :)

+ att jag ringde och pratade med chefen och eftersom jag bara är timvikarie så har jag ingen uppsägningstid eller måste be om lov för att få tjänstledigt.

Jag kan bara säga att jag vill inte jobba och sen får kontraktet löpa ut. Smidigt! men hoppas väl kunna charma in mig lite så jag kanske kan få jobba lite då jag kommer hem om jag vill det.
Gamla mobilen

Glömde säga det att jag använder min gamla mobil nu igen då jag inte trivdes med den nya.
Så med andra ord så är det bättre att ni ringer mig än smsar, eftersom min knapp nr 4 inte fungerar.

M: man kan tyvärr inte lämna tillbaka mobiler om man använt dom/ sprättat upp den obrutna förpackningen
 

Mobil

Jag har ju ute en mobil till försäljning på Blocket.se och en kille från UK (Storbritannien) ville köpa den till sin son i Nigeria.

Ville att vi skulle använda PayPal för att fixa det mellan oss. Funderade på att gå med på det eftersom PayPal verkar säkert och jag har hört talas om det förut, men så satt jag mig och inspekterade närmare och då uptäckte jag att det skulle kosta mig en del att ta hem pengarna, växla dom till svenska kr och få ut dom till mitt vanliga konto och då kände jag att nej.

Så blev inget av det, måste ju gå att få sälja i stan eller i Sverige åtminstone. Funderar på att sänka priset så man får sälja den snabbare förhoppningsvis.

Frågor och svar

Du heter: Beatrice
Smeknamn: Bea, Bealucius, Bea sås 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Let go- JJ, From Africa to Malaga- JJ

Beroende av: mjölk

Vad får du oftast komplimanger för? håret, kläder/skor, hur jag är som person

Hur imponerar man på dig? 
Brukar du skratta för dig själv? yes i do

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hej hur har du de: kvar nån solbränna. De va skönt där. Sysslar du med nu då :) kram /Pappa

Var bor du? Umeå

Trivs du där? Ja, det är min hemstad.

Hur svarar du i mobilen? Hallå eller Hej det är Beatrice

Vem ringde du senast? min morbror Nicklas

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi är på Teg nu, går hem. Ses hos oss om ett tag ungefär.
Antal timmar sömn inatt: 7 +

Brukar du komma i tid: Ja
Hur känner du dig nu: mensig

Vanligaste färg på dina kläder: vitt

Vad tycker du om fötter: Inget emot fötter, skönt med fotmassage :)

Hade du en bra kväll igår: Jo för all del, såg The Office US, sjukt kul serie!

Favorit dryck på morgonen: good days are milk days!
När brukar du oftast gå och lägga dig: på veckan mellan 22 och 00, på helgen mellan 00 och 07 ungefär.

Är du blyg? Nej

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Standard: knulla.

Är du nöjd med ditt liv: Nej, inte på alla plan.

Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: Jobbar

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag verkligen och det är jag så glad och lycklig över att jag har.

Vad är det finaste du fått? Ett påskägg med rödtoppar i, ett rött hjärta som kudde där det stod I love you
En speciell dag du minns: När vi åkte till Sthlm på min födelsedag och gick på Modell för en dag

När grät du senast: i lördags till filmen Sebbe

Vad skulle du göra om du vann en miljon: unna mig saker jag vill ha eller göra
Vill du ha barn: Ja

Är du musikalisk? Ja, http://myspace.com/bealucius

Vad dricker du helst när du är törstig: Mjölk

Bor dina föräldrar tillsammans: Näpp

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nej, men nagelbanden, men försöker sluta med det.


1 down, 1 to go

Wihoo jag fick sälja en resväska idag! :D den stora bruna som jag sålde för en hundring.

En medelålders kvinna som skulle till Mallorca med sina 3 vänninor.

Bara den lilla svarta kvar nu.

 


400 spänn mer för miljön

Sitter och lyssnar på P3 helg där dom frågar folk på Way Out West om dom skulle betala 400 kr mer i biljettpris om festivalen blev totalt eller väldigt mycket grön dvs miljövänlig.

Alla svarade ja.Ofta säger jag bara. Säkert vissa miljöfreaks som skulle ställa upp på det, men vanliga augusts; näe skulle inte tro det. 400 spänn + är mycket pengar för en biljett som säkert redan inte är så billig. Då ska det vara sjukt bra artister, då kanske jag skulle kunna tänka mig att inpå bidra till miljön med några extra hundra.

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Drömde rätt mycket inatt.

Jag drömde att jag var utomlands någonstans, vart vet jag inte, men det fanns sanstränder iaf. Jag var inne i någon slags labyrint likanande grej och helt plötsligt skulle vi ut och jag hade en okänd mormor och hennes barnbarn som jag skulle fixa ut. Någon var det som jagade oss också. Jag skickades iväg dom till dörren, men jag var tvungen att vända för att hämta hennes bullpåse. Då jag själv kom till dörren var det stängt och jag blev skickad till en annan dörr, där man blev lite som satt i arrest. Jag bönade och bad att få komma till mormorn och barnbarnet, berättade dom det var. Till slut på något sätt kom jag själv ut.

Ute så gick jag runt och letade efter dom. Sen ställde jag mig på en sandplätt vid en restaurang och klädde av mig naken och grät. Då kom en gubbe förbi på fyrhjuling och sa åt mig att klä på mig. Efter jag klätt på mig så träffade jag Pappa och Ingela.

Pappa hade bäddräkt på sig så jag frågade varför han hade det och då sa han att han blivit kvinna.
Sa att han hade opererat sig 3 ggr tidigare och så sa han att en fjärde gång kan dom ju inte misslyckas. Hade en peruk på sig också med medellångt rakt klippt mörkt hår och lugg. Baddräkten var grön och såg nästan ut som en Borat baddräkt.  

Så gick vi till bilen och där låg Tori (min styvmamma) under sätet med magen mot golvet och hon berättade att hon och pappa skulle ha barn. Men inte i hennes mage eftersom han opererat sig. Så nu hade dom planterat ett barn i ett rött äpple. Såg ut som en persiko kärna.

Sen satte vi oss i bilen och körde iväg. 

Jag tittade på kärnan och undrade om det skulle bli en pojke eller flicka.
Hoppades på en brorsa.

[I natt jag drömde- Cornelis Wreswijk]


Mensvärk

Fy för denna mensvärk ibland. Igår kväll fick jag den och någon timma senare började jag få ont i magen och sen blev det bara värre och värre. Fick bara ondare och ondare. Tog en Alvedon innan jag gick och la mig och hoppades att det skulle göra susen.

Men fick bara ondare och ondare, låg och vred mig i sängen, försökte vrida mig och lägga mig på sätt som jag tänkte skulle kunna vara bra.

Sen kom illamåendet. Så tills slut gick jag upp och spydde en stund, tog en Alvedon och gick och la mig.
Jag somnade.
Sebbe

Blev en annan film; Sebbe

"Silvertejp, elkablar, avtryckare, sprängmedel.
Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så.
Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Han gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Sebbe älskar sin mamma för att han inte kan annat.
På skroten lever drömmen, och i Sebbes händer får döda ting nytt liv. Här har han kraft att skapa. Här är han fri – men ensam. Hans utanförskap växer i takt med att hans värld krymper, tills han en dag står helt isolerad utan någon annan än sin mamma. Och när hon sviker, sviktar allt"


Poster Sebbe (2010)

en verkligen gripande film. Mycket sevärd!

Fel film

Skiiiiiiiiiiiiiiit..skulle just sätta i gång senaste Beck-filmen, men då jag startar upp den märker jag att det är den näst sista jag råkat ladda hem och som jag redan sett...+ att The Office säsong 3 US laggar så det går inte att se.

Tur iaf att jag fick låna brittiska The Office säsong 1-2 av Jessica idag, får nog slå igång den eller välja någon annan film. Får se vad jag väljer.
Fika på Böleäng

Just pratat med min morbror Nicklas och senare idag ska jag åka dit och fika :) ska bli trevligt! hoppas på en spåning också när jag ändå är där.
Fredag den trettonde

Igår var det alltså den så kallade otursdagen, men man kan nog säga att jag inte alls är så vidskeplig av mig.

Brukar ibland lägga nycklar på bordet, händer att jag går under någon stege, oroar mig inte om jag ser en svart katt mm.

Gårdags kvällen spenderades iaf på Lilljansberget, vilket var trevligt :) men kände mig inte så sugen på att festa så höll mig nykter. Stannade tills alla skulle dra ut och sen gick jag hem.
Montering

idag har jag monterat fast mina nya registrerings-skyltar och hållare till bilen! blev riktigt nice! :)

Efter jag var färdig så gick jag in och åt glass och började skriva en lista över saker jag planerar att fixa med bilen:

* Ny vänster backspegel (lite trasig i kanten)

* Nytt bältesspänne till förarbältet (vill halka ner eftersom en bit saknas)

* Förardörr spärr (så dörren kan stå öppen och inte stängs igen)

* Montera c-lås

* Nya navkapslar (funderar på krom eller så silverfärgade)

* Laga sätesvärmare på förarsätet eller köpa fårskinn istället till vintern.

* Montera el-hissar till framdörrarna?

Det mesta av grejerna kan köpas på Västerbottens Bildemontering eller beställas från deras hemsida.
Biltema lär det bli någon sväng till också.

Men får ta det lite i omgångar, inte riktigt råd att fixa allt på en gång. Men målen eller planerna finns och med tiden så ska jag det mesta eller allt kunna fixas! :)

Blocket annonser

Ikväll har jag lagt ut 2 Blocket.se annonser:


http://www.blocket.se/vasterbotten/Nokia_C5_28930893.htm?ca=2&w=1&last=1

Nya mobilen, kommit på att den inte riktigt passar mig, så därför ska jag prova sälja den.http://www.blocket.se/vasterbotten/Resvaskor_28930899.htm?ca=2&w=1

2 resväskor som jag inte använder.
Kolla gärna in annonserna och är ni intresserade så hör av er :)

B.v.s.a (billigare vid snabbt köp ^^)

Mitt munspel har kommit!

wihoo idag kom mitt munspel! :D


Jag skrattar ihjäl mig! :D

Har laddat hem The Office (US) s 2 och 3 och det är så sjukt roligt! sitter och gapskrattar framför datorn :D :D
Har ni inte sett den så rekomenderar jag er att ladda hem serien.
Personal shopper

yeah idag ska jag vara personal shopper till min kollega Johan :)
han beskrev sig själv som shoppinghandikappad, så kan nog vara bra med ett handtag!


11.08.2010Fastnade för den här idag, tycker den var fin.

pilli pill

Suttit och pillat på mobilen en bra tag idag..det är det jobbiga med ny mobil, så mycket nya funktioner och nya inställningar. Lyckas inte hitta vart man stänger av ljudet som låter när man slår igång telefonen och sen vill inte smileysarna bli gubbar utan blir bara streck.

Men blir säkert bättre då jag fått mera kläm på saker och lyckats lista ut vart jag ska hitta inställningar till det ovan :)  

Ny mobil

idag har jag varit på OnOff och köpt mig en ny mobil! 

Nokia C5
 
Mera löshår

Just klickat hem 2 svarta träns bitar löshår från Tradera.com

Behövdes lite mer hår kände jag, så löshåret känns mer fylligt + att mitt eget är så sjukt tjockt så med mera löshår så kommer det smälta ihop ännu bättre :)

Hoppas att det ska passa bra ihop med mitt eget. Borde göra det, svart har ju inte så värst många nyanser och självklart så är det ju äkta hår så går ju att lägga i en toning om det skulle vara någon liten nyans skillnad. 


 

Nya reg skyltar

Har ju beställt nya reg skyltar till bilen också! med eu-flagga t.o.m så det kommer bli nice! :)


Kortdag

Blev en kortdag idag, kom till kontoret strax före 09.00 och åkte hem vid 16.00 + att vi hade så mycket att prata om på kontoret så tog 1 timmas lunchrast också.

Imorron ska typ alla få vara lediga, konstigt nog. Egentligen skulle vi ha börjat med utstädningen av Hemköp, men dom ringde och sa att vi inte skulle komma förrän i sept. Så då blev vi lediga imorron, hoppas få jobba igen på onsdag.


Munspel

Nu har jag beställt ett munspel! ska bli kul att lära sig! :) saknar instrument i mitt liv, dog som ut det där när det inte var obligatoriskt i skolan längre.

Skulle levereras om några dagar!
Club can't handle me

Gårdagen var jättekul! :)

började med inflyttningsfest på Lilljansberget och sen vid 01-tiden så kom vi på att vi skulle ner på stan så jag och Vic tog cykeln och åkte ner på stan för att möta upp med Annelie och Julia som redan var där nere.

Roligt att träffa nästan alla kompisar då man inte setts på 2 veckor då jag varit utomlands.

Hoppas få tag i några bilder som jag kan ladda upp senare idag :)

[Club can't handle me- Flo Rida]

Inflyttningsfest!

Sitter och taggar inflyttningsfest! :D Anna som flyttat in till Vic som ska firas!

Taio Cruz mode on!

I through my hand up in the air sometimes saying ayo


Dagens shopping

Dagens shopping blev mest örhängen och 2 hårgrejer.
20 kr för alla örhängen och 25 kr för armband på Ur & Penn, very nice! :D


Bealucius goes svartett!

igårkväll blev jag svartett! dvs svarthårig.

Kan tänkas att det dyker upp bilder senare ikväll eller imorron :)

Henna tattoo

Här kommer bilder på våra henna tatueringar som vi gjorde på Rodos:

Min tatuering
Inte den mest skillade som gjorde den, men en kul grej och jag gillar den på sitt kanske inte så vackra men charmiga sätt ;)

Ingelos tatueringGrekiska och översatt till svenska blir det: för mig. Kommer från en Lars Winnerbäck låt som heter för dig.
Att han sjunger för/till henne kan man tolka det som.  

Fick mycket uppmärksamhet för den här tatueringen. Lite avundsjuk blev jag då en skitsnygg säkerhetskontroll vakt bla frågade: for me? ;) haha 

Rodos i bilder

Här kommer några bilder från resanRodos hamnGamla stan (Marknad)BarstreetBarstreetBarstreetSymiMamma & Ingelo i badetVattenparkenVattenparkenVattenrutschkanaParasailingParasailing

Bilder på Henna tatueringarna kommer imorron eller senare ikväll :)


24 timmar

 ca 24 timmar senare är vi hemma i Sverige. Flyget blev inställt så vi fick vänta 24 timmar på att komma hem, men är hos mamma just nu. Ska toppa håret och packa om litegrann mm, sen åker jag hem till Umeå :D

Uppdaterar mera senare :)   


[24 timmar- Magnus Uggla]

Vantan pa hemresa

Sitter just nu och forsoker fordriva tiden innan vi ska aka till flygplatsen. Aker inte forran kl 04.00 ungefar, sa framme i Lulea vid 08.00 tiden.

Grekland har varit toppen, men kanns ocksa skont att fa komma hem till mitt kara Sverige och Umea :)

Sen sist jag skrev sa har vi flugit parasaling, ska lagga upp bilder pa det senare + bilder fran resan.Idag gjorde jag och Ingelo var sin Henna tattoo, haller upp till 1 manad. Men avslojar inte an vad och vart jag har placerat den..far ni se senare :)