I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut

Drömde rätt mycket inatt.

Jag drömde att jag var utomlands någonstans, vart vet jag inte, men det fanns sanstränder iaf. Jag var inne i någon slags labyrint likanande grej och helt plötsligt skulle vi ut och jag hade en okänd mormor och hennes barnbarn som jag skulle fixa ut. Någon var det som jagade oss också. Jag skickades iväg dom till dörren, men jag var tvungen att vända för att hämta hennes bullpåse. Då jag själv kom till dörren var det stängt och jag blev skickad till en annan dörr, där man blev lite som satt i arrest. Jag bönade och bad att få komma till mormorn och barnbarnet, berättade dom det var. Till slut på något sätt kom jag själv ut.

Ute så gick jag runt och letade efter dom. Sen ställde jag mig på en sandplätt vid en restaurang och klädde av mig naken och grät. Då kom en gubbe förbi på fyrhjuling och sa åt mig att klä på mig. Efter jag klätt på mig så träffade jag Pappa och Ingela.

Pappa hade bäddräkt på sig så jag frågade varför han hade det och då sa han att han blivit kvinna.
Sa att han hade opererat sig 3 ggr tidigare och så sa han att en fjärde gång kan dom ju inte misslyckas. Hade en peruk på sig också med medellångt rakt klippt mörkt hår och lugg. Baddräkten var grön och såg nästan ut som en Borat baddräkt.  

Så gick vi till bilen och där låg Tori (min styvmamma) under sätet med magen mot golvet och hon berättade att hon och pappa skulle ha barn. Men inte i hennes mage eftersom han opererat sig. Så nu hade dom planterat ett barn i ett rött äpple. Såg ut som en persiko kärna.

Sen satte vi oss i bilen och körde iväg. 

Jag tittade på kärnan och undrade om det skulle bli en pojke eller flicka.
Hoppades på en brorsa.

[I natt jag drömde- Cornelis Wreswijk]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback