Jakten på bilbelysningen

Idag har jag varit på bilbelysning jakt! hade en lista på alla lampor som finns i bilen uppskrivna på en lista som jag hade med mig. Skulle kolla upp vart jag kunde köpa lamporna osv så började med Biltema, sen Mekonomen och sen en snabbis förbi Auto parts. Har en ganska bra hum nu vart jag kan få tag i allt, mest troligt kommer jag nog gå till Mekonomen och be dom beställa hem därför då får jag alla dioderna/lamporna på ett och samma ställe.

Sen när jag kom hem så började jag skruva i bilen för att se vad billamporna verkligen hette och det var faktiskt inte så svårt! rätt nöjd över hur mycket man kan om man bara provar sig fram. Eftersom den här listan som jag hade kanske inte riktigt stämde överens överallt, en del tveksamheter. Men då var den ju taget från ett forum också.

Har bestämt mig för att satsa på blå innerbelysning i klocka, under nyckelvred och instrumentpanelen (den lyckades jag tyvärr inte få bort, vågade inte riktigt slita hur som helst heller)

Sen satsa på dioder på bak/bromsljusen.

Kommer nog bli nice! :)"Kan vi göra en deal att du bara gör på bakljusen/bromsljusen och inte gör en slinga därfram?"

En kille på Bilprovningen som jag svepte förbi (ligger brevid alla ovan nämnda affärer) och frågade om hur lagligt det är att göra det jag vill göra.
Dom tycker inte det är helt ok att göra slingor därfram eller att dom tillverkar bilar med det, så jag tror jag ska gå dom tillmötes och inte göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback