Regler för singlar

Hitade den här på msn startsidan och tyckte den av rätt intressant, så här kommer regler för singlar av msn.se

1. Ditt liv är INTE en chic-flick roman

Eller en romantisk komedi. Men det är okej! Sluta jämföra ditt liv med andras, bli inte en bitter kärring som hatar när andra är glada, och som inte tål när ”alla andra” har en pojkvän. Det är inte attraktivt och det kommer inte få dig till att skaffa en pojkvän heller.

Om du enbart går runt och tänker på hur du ska träffa din drömman, kommer du garanterat inte att möta honom. Och det spelar ingen roll hur många timmar du spenderar vid frysdisken i hopp om att träffa honom där. Det sker bara på film eller i kärleksromaner, och ingen av de delarna är ditt liv.

2. Skippa krislösningsmannen

Vi har alla en sådan liggande på lur för en regnig dag, mannen som vi egentligen inte vill vara tillsammans med, men som är bra att ha när det inte sker så mycket annat spännande i livet. Skippa honom! Om du vet att du har en helt ok backup-karl i telefonlistan, kommer du till att ta färre chanser när du äntligen möter en man som kan vara den stora kärleken.

Dessutom är det stora chanser för att han du ser som backup har andra planer för er och det kan såra honom. Och en sådan tjej vill du inte vara!

3. Ett one night stand är bara ett one night stand

Självklart kan en en-natts affär bli något mer, men du måste vara förberedd på att den du släpper in till sängen kanske inte kommer släppa in dig till hjärtat. Men skippa skammen om du ska ha dig en kort tids affär, så länge du tar det för vad det är, kan det vara kul och bra för självtilliten

4. Var där för nya singlar

Om du har varit singel längre än din nydumpade väninna, måste du vara där för henne. Du måste höra på hennes tjat om exet i timmar, trösta henne när hon gråter, laga middag till henne när hon inte kan uthärda tanken på mat. Och när hon har slickat sina sår, kan du ta med henne ut på stan och visa henne några anledningar till varför det kan vara kul att vara singel. Du har nu en nykläckt ”partner in crime”. Hurra!

5. Du MÅSTE inte jaga hela tiden

Okej, du är singel. Men du behöver inte löpa runt på stan varje kväll på jakt efter en kandidat. Och du behöver inte överväga absolut alla män du möter utifrån om de skulle vara en bra pojkvän eller inte. Slappna av lite, det är inte sexigt att vara desperat. Och det är fruktansvärt tröttsamt att alltid vara ”på jakt”.

Gå till gymmet och få lite mer energi och må bättre, inte för att kolla in om det finns några snyggingar där. Sätt dig på ett café för att läsa tidningen och dricka en latte, inte för att se om baristan kanske blir din nästa pojkvän.

6. Var värdefull

Du ÄR värdefull och väldigt bra flickvänsmaterial. Så varje man som får dig, ska prisa sig lycklig. Därför behöver du inte kasta bort tid på män som:

- Inte svarar på sms förrän det har gått en hel dag eller en hel vecka

- Är väldigt intresserade ena stunden och struntar i dig i nästa

- Har flickvän

- inte vill träffa dig på dagtid, ute bland folk.

Han vill inte vara din pojkvän, han vill bara ha sex. Så enkelt är det.

7. Låt inte andra stressa dig

Om du vill att dina vänner ska ordna blind-dates åt dig, så är det självklart bra om de gör det. Men stressa inte bara för att du är den enda i gänget som inte har pojkvän och bit ifrån om de de för artonde gången säger ”Ska du inte skaffa dig pojkvän snart?”. Eller ännu värre: ”Jag förstår inte varför du inte har pojkvän, du som är så söt.”

Och stanna inte hemma om du är bjuden på parmiddag, även om du är den enda singeln. Det blir nog kul i alla fall!

8. Oroa dig inte

Även om det var en evighet sedan du hade pojkvän och även om dina vänner stadgar sig med barn och hus så betyder det inte att du gör något fel. Du har inte mött den rätta än bara. Ta vara på den tiden du har ensam, för du kommer sakna det när du är fast i ett förhållande. Och det kan ske när som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback