Deffuppladdning!

Söndagen har spenderats med att ladda upp med deff-mat inför starten imorron!
 
Imorse tog jag förebilder på kroppen så jag kan jämföra efteråt och innan jag lägger mig ska jag ta fram måttbandet också och mäta lite, alltid kul att jämföra med sen + att då man ser resultat under deffens gång så brukar det ge en extra kick med motivation! :)
 
Den här gången har jag även låtit min pt göra kostschema åt mig.
 
En annan fördel är att jag trivs och mår bra av och på jobbet och mitt känsloliv känns också rätt stabilt, vilka 2 jag anser spelar stor roll för att lyckas när man går in för en deffning; både motivation och kostmässigt.
 
Sen efter deffen är slut är jag rejält sugen på att fira det genom att göra en lite makover hårmässigt! (dock ej klippa kort eller något tokigt, ner till boobsen ska jag ha det! men något förändring iaf) och sen har jag ju även sagt att jag ska göra en underklädesfotografering också, så tänkte man kan ju slå 2 flugor i en smäll! :)
 
 
 
Min mat dom kommande 10 veckorna ungefär
 
 
 
 
 
 
 

Tillfräschad cykel!

Haft cykeln på lite uppfräschning!
 
Fått sig en korg som sitter fast, fungerande växlar (även om jag bara cyklar på 1an) och sen fått laga punkan som jag fick upptäcka helt oväntat då jag kom ut från lägenheten förra veckan.
 
 
Mycket bra!
 

Playlist

Lana Del Ray- Young and beautiful
 
Gromee- You make me say
 
Elliphant- Music is life
 
will.i.am feat Miley Cyrus- fall down
 
John Newman- Love me again
 
Britney Spears- Ooh la la
 
 
 
 
 
 

Iksu-kort!

yes då har man skaffat ett Iksu-kort också! :D gäller t.o.m 31 aug, sen får vi se hur det blir till hösten, men mest troligt kommer jag nog ha ett då också då jag har många fördelar som talar för det prismässigt utan att gå in i detaljer.
 
 
Gammal i gamet detta kort, men still going strong!
 
 
 

Nytt i träningshyllan!

1 juli är det start för 10 veckors deff för att komma ner till målet på 20 % kroppsfett
(lär väl sikta på 19,5 så man har lite tillgodo efteråt till anpassning osv)
 
Så genom att jag kommer äta shake 2 ggr dagligen, så säkrar jag upp med ett nytt proteinpulver, så det inte ska vara risk för att man föräter sig på något + att det är kul med variation!
 
Köpte även några proteinbars som jag fick på mitt kostschema också 1 gång per dag som jag kan varva mellan min proteinboll till mellanmål.
 
 
Någon som har andra förslag på bra bars så tas dom tacksamt emot! :)

4 mm glider in!

idag satt jag i en 4 mm, försökt 2 ggr förut, men inte gått. Men nu i veckan fick jag tips av en kollega att använda barnolja och se då ni!
 
Då gick det hur lätt som helst! tog typ 2 min. Bara smetade in den med barnoja och så tryckte jag tills jag kände det gick igenom, victory!
 
Målet är 6-8 mm. Så på god väg!
 

Swedish hasbeens

Tog på mig en klänning jag tycker mycket om (senapsgul lite 50-60 tal med liten krage och chiffong ärmar) igår och kom på dom perfekta skorna som skulle passa till nämligen:
 
Swedish hasbeens! kan tycka vissa modeller är grymt snygga, tror en gammal kollega hade ett par och var väldigt nöjd med dom.
 
Här i Umeå finns dom på Kii, så får nog gå förbi där i veckan och prova det som finns och se hur passformen är och sen kanske lägga iväg en beställning!
 
 

Midsommar

Spenderade midsommarafton ute i stugan med familj och släkt.
Dock hemma nu så blev bara ganska exakt 12 timmar :P känner mig dock rätt nöjd med det, är ingen riktig stugmänniska. Ett tag funkar, men sen vill jag tillbaka till asfalten :)
 
 
Mulet väder under dagen, men klarnade upp och sken lite sol på kvällskvisten.
 

Playlist

Panda da panda- vår värld
 
Looptroop rockers- aldrig
 
Armin van Buuren- this is what it feels like
 
Cazzette- beam me up
 
Medina- miss Decibel
 
Avicii- wake me up
 
Adrian Lux- damaged
 
 
 
 
 
 

Avverkningen drar fram igen!

Nu är dom och tar bort träd vid förråden också! Vart ska detta sluta!?
Dock rätt bra ta bort dessa träd, får se om dom tar bort längs staketet också. Blir en spännande följetong!


That's a new one!

Fick höra ett lite lustigt rim på mitt namn som jag inte hört förut faktiskt idag:
 
Bea rea.
 
i bilen hem tänkte jag om jag skulle råka bli en prostituerad, fatta vilken bra slogan jag skulle ha då alltså;
 
"Hej jag heter Bea och jag är på rea"
 
 
 
 

Arbetstider

Jag jobbar: 
 
fm: udda veckor
 
em: jämna veckor
 
 
 
 

Söndagschill

Fick besök av Erica idag, så legat ute och solat nu mitt på dagen :) bra få underhålla brännan lite!
 
Passade på kolla i förrådet efter mitt militärbälte som jag hade sist jag jobbade inom industrin, men det är borta! hittar inte åt det, fattar inte vart det har tagit vägen, kan jag ha skickat bort det, kändes dock som jag skulle ha sparat det, men aja får ta en sväng förbi H&M man framöver och inhandla ett nytt, tills vidare får det duga med något annat. Sånt här som kan göra en lite tokig! :P
 
 
Söndag brukar för det mesta för mig innebära göra-matlådor-dag och det gäller även idag.
Sparar mycket tid att ha färdig matlådor bara värma då man kommer hem så man kan dra på träningen sen och såklart även för att ta med sig till jobbet.

Uppdrag 1 fortsättning

Ikväll var jag på mitt uppdrag 1 som var att svara på en kontaktannons som ni kanske kommer ihåg.
 
Det blev en blinddate på Vezzo som var mycket trevlig! bästa blinddaten jag varit på hittills måste jag nog säga! :)
Råkar t.o.m vara så att vi tränar på samma gym! :P
 
Cyklade hem med ett leende på läpparna iaf så det tror jag är ett bra tecken!
 
Så ska väl inte dra allt för mycket detaljer, måste ju få hålla lite hemligheter för mig själv, men då uppdrag 1 gick så bra, så känner jag som inget behov av att utföra uppdrag 2, så vi stryker den och så får vi se hur uppdrag 1 kommer att arta sig.
 

30 day squat challenge

Varit sugen ett tag nu testa 30 day squat challenge, min lillasyster som tipsade mig och hon sa det gav resultat!
 
Funderar om man skulle försöka trycka in det nu i juli, typ köra innan man ska lägga sig eller efter träningspasset beroende på hur slut man är.
 
 
Så fixar man lite ass också när man ändå är i gång! ;)
 
Att göra squats är väldigt bra för rumpa och lår, ser ut såhär:
 

Tänk om, tänk rätt!

Slog mig idag, sommaren är ju perfekt för deff!: man rör på sig mer, tex åker mer inlines.
Snart kanske jag har Iksu-kort också så då kan jag gå på pass och på så sätt få ihop mer träning/cardio och variera mera, kanske t.o.m vänner som har kort där vill dra med mig och träna kan man ju hoppas ;)
 
Dessutom så kommer jag ju jobba hela sommaren, så är ju i princip bara ledig på helgen och en ätardag borde jag ju ha och den brukar jag nästan alltid lägga på en lör och är ju ofta då man hittar på något. Så det borde ju funka kanon också!
 
Dessutom jobbar man mån-fre så är det lätt lägga rutiner och få i sig det man behöver när man behöver det!
 
Känner peppen!!
 
Ska bara fixa tränings och kostschema sen är det ju bara tuta och köra!
 
 
 
 
 

Träningsupdate

Ja, liten update om träningen just nu.
 
Kör som vanligt mina 5 gympass i veckan, äter "vanlig" mat just nu. Hoppas att med fysiskt jobb och mina gympass + att man rör på sig mer på sommaren ska få det att ligga hyfsat stilla på procent och våg.
 
Börjar dock känna peppen för att satsa och komma ner till min 20 %!! problemet är bara bestämma sig om jag ska starta efter midsommar eller vänta till 1 aug och satsa på att klara mitt mål till i vinter eller åtminstone innan året är slut.
 
Kommer nog ta hjälp av min pt och be honom göra både kost och träningsschema för att ta mig till 20.00 % (dvs skarpt!) ev kanske just under 20 % t.o.m så man har lite utfyllnad tills man kommit tillrätta med för kosten för att stanna kvar på 20 sen.
Får se hur många veckor det blir :P blir räkna lite kalorier och väga mat antar jag.
 
Är ju bara sommar en gång per år och det som tar emot lite är ju att vråldieta just under den perioden då det ofta händer grejer, man hittar på mer saker och ofta äter lite extra gott och tror faktiskt min kropp tycker om att jag äter vanligt nu ett tag, har ju varit rätt mycket dieter under året så kanske kan göra den gott ha det så juli ut.
Se det som en bulk* typ :P men får se hur det blir.
 
Ska tydligen vara lättare gå från tex 23-24 % till 20 än från 22-23 till 20, så enligt det så gör det ju då inte så mycket om man skulle råka öka lite.
 
Kommer förresten mest troligt skaffa ett iksu-kort!! :D (fått ett bra erbjudande) ska bli skoj testa lite ny träning som man kan addera och varva mellan gympassen som tex squash och bjj.
 
*När man bulkar satsar man ofta på att köra styrketräning för maximal hypertrofi (muskeltillväxt), undviker konditionsträning samt äter kaloririk mat. Att bulka är dock inte detsamma som att vräka i sig mat utan man måste fortfarande tänka på vad man stoppar i sig, annars kan det övergå i grisbulk.
 

Vart ska nu mina fåglar sitta i vinter???

Kom hem och upptäckte att dom avverkat alla träd på bakgården, ska tydligen vara för bättre sikt och ljusinsläpp för dom som bor längre ner, men jag undrar bara vart ska mina fåglar nu sitta i vinter?!
 
Lite ledsen blev jag.
 

Uppdrag 1

Japp, då ska man tydligen på blinddate till helgen då! ;D
 
Svarade på en annons där jag uppfattade personen som: trevlig, hade egna intressen, gillar att träna och som var intreserad av något seriöst, så tyckte det lät som en bra match! Kan ju bara vänta och se! :)
 
Så check på nr 1

Valp!

Den här raringen ska pappa åka och hämta på lör! :)
 
 
 
Kan knappt vänta till man får träffa henne! ska bli så mysigt få ha en valp omkring sig, synd bara det är rätt långt till att träffa henne.

Veckans uppdrag

Imorron börjar jag mina uppdrag som lyder som följer:
 
1. Svara på en kontaktannons
 
2. Ring upp din allra första kärlek. Bestäm tid för fika.
(Här kommer jag dock inte ihåg vem det var, så tänkte jag tar den första jag blev kär i i mer vuxen ålder)

Uppdraget Singel

Kom upp som samtal idag, har ju faktiskt en bok som heter Uppdraget singel och som ska
"Förändra mitt singelliv"
 
För några månader sen startade jag ett annat projekt som var av mer privat karaktär och där har jag som klarat av dom mål jag satt, så nu känner jag att jag behöver nya utmaningar!
 
Så dom kommande månaderna ska jag ge denna boken en chans och se om "den förändrar mitt singelliv"
 
Tänker jag börjar med 1-2 uppdrag i veckan. Kan ju bli rätt spännande och rätt roligt känner jag på mig! :)
 
Jag tänker att jag berättar vilka uppdrag jag har och sen hur det gick.
 

Nicke & Jessica på kvällsbesök

Fick besök ikväll av Nicke & Jessica, fick även en försenad födelsedagspresent :)
blir spännande se hur det ska smaka!
 
 
 
Åh Nicke han kan han! haha berättade om en person som inte behandlat mig särskilt väl och han hade ett sånt perfekt tal att säga till denna person! Åh alltså det var så klockrent! skrattade så det sprutade tårar! :D

Picknick med Tina

Idag kom Tina förbi och hade picknick med mig på baksidan av huset, så härlig väder så kunde sitta ute ändå tills för en stund sen!
 
Tina och hennes pojkvän har just flyttat hit och håller på att kolla på lgh att köpa, så det är kul att få en kompis lite närmare än förut! (Bodde i Vilhelmina tidigare)
 
 

Grillkväll med utgång

Igårkväll samlades några st hos Tea, Albin och Elina och hade knytisgrillning!
Kunde t.o.m sitta ute och äta! :)

Senare på kvällen blev det utgång på All stars! Träffade en gammal kollega jag tycker mycket om, så det var kul! :) dessutom hade vi (jag & en till tjej) ett uppdrag som jag måste säga vi klarade riktigt bra! ;) haha

 

 


Kunglig picknick

Igår på dagen hade jag (Drottning Beatrice) och Erica (Drottning Erica Christina S) picknick på bakgården av mitt slott här på Haga.

Erica hade med sig cashmerefilten och jag stod för tilltugg som var jordgubbar och finaste glass.

Varför jag pratar i sånna här royala toner var en smskonversation som spårade lite haha. Mycket underhållande!

 

Kungliga bakgården i sen eftermiddagssol


Svt play

Måste bara rekomendera 2 serier som jag råkade fastna och se på Svt 1 nu i veckan:
 
Krigets unga hjärtan http://www.svtplay.se/krigets-unga-hjartan
 
Hyllad dramaserie som berättar historien om fem vänner under åren 1941 till 1945. Del 1 av 3: En annan tid. Wilhelm, hans yngre bror Friedhelm, Charlotte, Viktor och Greta skiljs åt sommaren 1941 i Berlin, och lovar varandra att de ska återförenas när kriget är slut. Wilhelm och Friedhelm ska delta i striderna under offensiven i öst, och Charlotte ska tjänstgöra som sjuksyster i fält. De är alla övertygade om att kriget kommer att vara över till jul. De anar inte hur de ofattbara upplevelserna, umbärandena och fasorna under de kommande krigsåren ska förändra dem i grunden. (Serien handlar alltså om Andra världskriget)
 
 
och
 
Ice cream girls
 
http://www.svtplay.se/ice-cream-girls
 
Sommaren 1995 står tonårsflickorna Serena och Poppy inför rätta för att ha mördat sin lärare efter att ha utsatts för upprepade övergrepp. Bara en av dem fälls. Efter 17 år bakom galler, för ett brott hon aldrig erkänt, släpps Poppy ur fängelset. Vad hände egentligen den där sommarkvällen?
 
 
 

Examensfest!

Är just nu hos Victoria och firar att hon tagit examen som Spaterapeut! :)
 
Ska snart äta middag;
grillat såklart och potatisslantar! (slantarna är en Vics special ;)
 
  
 
 
 
 

Födelsedagskalas!

Idag har jag varit på födelsedagskalas hos Tea :)
 
Trevligt folk och göttigt fika!
 
Gav den här muggen till Tea i present:
 
från Coolstuff.se

A good days work!

Måste säga det är grymt skönt komma hem från jobbet och känna sig slut i kropp och inte i huvud!
 
Har saknat att få gå lite i sin egen bubbla och framförallt RADION, grymt härligt få ha P3 runt omkring sig tex när man sitter och i bilen och åker från ställe till ställe. Ha en liten stund för sig själv, sina egna tankar; frihet på sätt och vis.
Himla härligt få känna att man får ansvar och att man blir litad på. Gör mig till en bättre person iaf :)
 
Såg en lapp jag skrev till min chef (för 3 år sen då jag slutade) som fortfarande satt uppsatt på tavlan i hans kontor, blev lite rörd när jag såg den faktiskt :)
 
Måste säga också hur fantastiskt vissa kemikalerier luktar! Mmm! dom har bytt lite sen sist och nu har dom ett Allrent som luktar typ aprikossaft eller något, ljuvligt!
 
Tror dock jag kommer ha lite träningsvärk imorron så är nog tur det är röddag ;P
 
 
 
 
 
 
 
 

2 nya ljudböcker

Har ju haft samma ljudbok att somna till rätt länge nu..dock kanske det som gör att jag ofta somnar enklare?
i don't know, men iaf så känner jag det vore kul med något nytt så 2 ljudböckerfiler är påväg till mig:
 
Jenna Jameson- Att älska som en porrstjärna (självbiografi om en porrstjärna)
 
Fredrik Backman- En man som heter Ove (lite 100-åringen som klev ut genom fönstret -anda)

Cleaning lady

idag var jag och hämtade ut nya arbetskläder, skrev lite papper och bokade in lite jobb!
ska jobba lite extra på mitt gamla städföretag innan jag börjar på mitt nya jobb!
 
Uppdaterade looken med en keps i år!
 
 
 
 

I wasn't made for these days

Oh jesus! vilket kväll det var igår! första gången jag supit på ett halvår ungefär och jag kan verkligen inte komma ihåg att jag skulle ha spytt i både handfat och toalett i badrumet, men tecknen ljuger inte!
 
Började iaf kvällen med att äta middag hos V&W, mycket trevligt och gott! :)
sen drog jag på Yran och såg John De Sohn, oj vad jag dansade och hoppade runt! roligt var det iaf! :D
 
sen minns jag som bara att jag hittade en kofta och sen blev det nog hemvägen efter det. Måste ju ha råkat trycka i ljudlös någon gång eller om det var kvar sen imorse, inte helt lyckat..Har nog råkat sova naken i hallen en stund och dessutom i smink och uppsatt tofs också.
 
Känner väl dock varför jag inte gör det här så ofta..inte så pigg idag känner jag och inte käkat något än heller kl 15 på eftermiddagen :P
Tacka vet jag träning, får mig aldrig att må såhär dåligt eller ge mig minnesluckor haha
 
 
En bild från V.i.p-bänken iförrgår
 
Mitt fyllefynd: