Dagen efter after work

Gårdagen var riktigt trevlig faktiskt :) en del fylla, men tyckte som alla höll sig på mattan iaf, inget som spårade osv. Jag var chaufför så hade rätt bra koll på de andra haha.
 
Kul att fått lära känna en del av mina arbetskamrater bättre (de som sitter på andra platser, men jobbar samma skift och de som sitter på andra sidan där jag jobbar (2 sidor) 
 
Även om jag tycker de flesta har börjat öppna upp sig mer och jag gillar de flesta så är det ju en del man inte riktigt fått ett hum/grepp om.
Riktigt kul få bli positivt överraskad av vissa som har en väldigt bra inställning! dock hör man ju dessvärre också om en del mindre bra beteenden som jag bara vill banka med en slev i skallen med! Skämmes! Men överlag positivt :)
 
Fick dessutom höra av en arbetskamrat som sitter på andra sidan att han tyckte jag har väldigt bra värderingar, sjukt kul att höra, blev jag väldigt glad av :)
 
Utgången blev på något som heter Färjan, som båten Båten, fast större. En båt med 2/3 våningar och sen en utbyggd stor bryggplan med 2 barer.
 
Såhär ser det ut:
 
barbistrobrygga.se
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback